„Amorus“ Magnetic pilkas telefono laikiklis (ant kaklo)

„Amorus“ Magnetic telefono laikiklis (ant kaklo) - pilkas

39,99 €

Prekė yra mūsų parduotuvėje Kalvarijų g. 98, Vilniuje.
Šią prekę pristatysime Jums per 1-3 darbo dienas visoje Lietuvoje.

Aprašymas

Details

„Amorus“ Magnetic serijos laikiklis.

Pagrindinis šio laikiklio privalumas - magnetinis telefono tvirtinimas: priklijuokite specialų magnetinį lipduką - plokštelę prie telefono ar dėklo ir naudokitės telefono laikikliu. Taip pat, šis kompaktiškas laikiklis yra tvirtinamas ant kaklo, todėl leis patogiai ir be rankų filmuoti ar fotografuoti iš norimų kampų.

- Lengvai reguliuojamas, keičiamos padėtys (rotuojamas 360°),
- Didesnis magnetinis padas - geresnei absorbcijai, stabilumui ir tvirtumui,
- Tvirtinamas ant kaklo,
- Magnetinis lipdukas gali būti klijuojamas ant dėklo ar telefono, arba gali būti klijuojamas vidinėje dėklo pusėje, taip paslepiant lipduką,
- Komplekte: 1 x magnetinis lipdukas - plokštelė, 1 x magnetinis laikiklis, 1 x raištelis (pakabukas) telefonui, 2 x valymo rinkinys.

Tinka daugeliui išmaniųjų telefonų - Apple gamintojo telefono modeliai, kuriuos galima naudoti be metalinės ploštelės t.y. su MagSafe (pvz.: Apple iPhone 12 serija, Apple iPhone 13 serija, Apple iPhone 14 serija, Apple iPhone 15 serija). Taip pat, tinka ir kitų gamintojų išmaniesiems telefonams, kur papildomai klijuojama metalinė ploštelė (pvz.: Huawei Nova 9, Xiaomi 12, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy A53 ir t.t.), o taip pat ir kitiems įrenginiams.

Specifikacija

Papildoma informacija

Gamintojas Amorus
Laikiklio tipas Telefono
Tvirtinimas Nenurodyta
Spalva Juoda, Pilka